Og vinderen er...

endnu en gang tillykke til Nita, der denne gang har vundet dekorationsfarver til at pynte sine julekager med.
Husk at kigge med i julekalenderen i morgen, hvor der er en ny giveaway. :-)

Kommentarer

  1. Jamen Jamen... :) Nu må jeg hellere lade være med at kommentere mere... Jeg ved godt det er random - men det er jo også random, hvornår jeg skriver... :) Men taaark - nu må jeg finde en lækker kageopskrift som selvfølgelig er low-fat... :) Knuuuuuus

    SvarSlet
  2. du må sige til hvis du får behov for kageopskrifter og selvfølgelig må du kommentere på lige fod med alle andre :-p

    SvarSlet
  3. Jeg tror jeg har besluttet mig for at de skal bruges på honningkager som skal hænges på juletræet, så de små har noget at kigge og smage på... :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag