Julekalender: 14. december

Julekalender 14. december

10 dage til jul!!
Ja tro det eller ej, der er kun 10 dage tilbage til juleaften. Er det i øvrigt ikke vildt at man bruger så lang tid til at tælle ned til én aften der så pludselig er overstået? Før vi har set os om er det 2010 og et nyt år er skudt i gang.
I den forbindelse, er alle guruer indenfor alt fra mode og skønhed til vægttab og livsstilsekspertisme i gang med at udtale sig omkring hvad de mener bliver det "nye" og hvad der er det rigtige at huske (inklusive et væld af nytårsforsætter).

Jeg er jo ikke modefikseret overhovedet - køber det jeg kan li' og sådan er det, men jeg har H&M's nyeste magasin liggende og har udvalgt de bedste af deres råd for 2010 - dertil har jeg tilføjet mine egne, så du kan få 10 gode råd for 2010.
Derfor:

 1. Forelsk dig [H&M]
  - Et fantastisk råd, for hvad er bedre end at være forelsket? Dog synes jeg de skulle tilføje: Forelsk dig i én der gengælder forelskelsen for ellers er der da ikke noget værre!
 2. Lær kunsten at lave en vidunderlig chokoladedessert til perfektion [H&M]
  Som den madelsker jeg er, forstår jeg virkelig hvad de mener her. Der er ikke noget bedre end at kunne stille op med noget der får dig selv og dine veninder til at savle uhæmmet og glemme alt om kalorier for en stund.
 3. Ring til dine venner i stedet for at sms'e [H&M]
  Her kunne man nok tilføje: eller facebook'e, for alt for meget kommunikation foregår i dag på skrift (kommer fra hende der læser kommunikation med journalistiske aner). Det er så skønt at nogen ringer, så ring eller hvis du absolut skal skrive, så send en lang email eller bedre endnu et brev/postkort!
 4. Gør noget du elskede som barn [Mit råd]
  Alt for mange er "blevet voksne" allerede i min alder. Hvis du elskede at tegne, så sæt dig ned og tegn. Kunne du lide at hoppe i vandpytter? Gummistøvlerne på - eller måske endda bare tæer og ud i regnen - der er et væld af muligheder og det er så skønt at give slip og opføre sig fuldstændig skørt!
 5. Brug øjenskygge med glimmer på en regnfuld tirsdag [H&M]
  Jeg tænker dette råd i overført betydning. Selvom det er en ganske almindelig dag, så gør den til noget særligt. Hver dag er noget fantastisk og hvis du ikke har tid til at tage make-up på, så bestem dig for at smile til ALLE du møder den dag. Du får et væld af smil tilbage!
 6. Gør ind imellem noget du er bange for [H&M]
  Fantastisk råd. H&M skriver at det giver et endorfin-kick og en følelse f stolthed og hvor har de ret! Spring ud i livet og fortæl ham du elsker at du elsker ham, ring til skattevæsnet selvom du også kunne lokke mor og far til det eller vent ikke på at kæresten samler en edderkop og og smider den i toilettet.
 7. Hvis der ikke er nogen, der giver dig blomster så køb dem selv [H&M]
  Hvorfor skal det være forbeholdt mænd at komme med blomster? Selvfølgelig skal vi have blomster i vores hjem hvis vi nyder det. Køb en buket til dig selv og nyd den :-D
 8. Vær mindst lige så interesseret i hvad der foregår i dit indre, som i det ydre [E. Tolle i H&M]
  Det er fint at spise sundt, motionere og bruge den rigtige makeup, men hvis du ikke er glad, hvad er pointen så?
 9. Blog hver dag [Mit råd]
  Ja det skal jeg selvfølgelig sige, som blogger. Dette er et af mine bedste råd til mig selv. Kom ud med dine tanker, øv dig i at skrive, fortæl andre om den nyeste mode. Der er en milliard grunde til at blogge, men ved at gøre det hver dag giver jeg mig selv tid til at finde en ro og opdage nye sider af mig selv, som er svær at finde på andre måder.
 10. Gør status [Mit råd]
  Nogle gange kan det være svært at mærke hvordan man har det og hvad der virkelig betyder noget. Gør derfor status: Hvad er vigtigt for mig? Hvordan opnår jeg det? Hvad er konsekvensen hvis jeg opnår det/ hvis jeg ikke opnår det? Hvorfor er det vigtigt for mig. - Stil dig selv denne type spørgsmål, skriv svarene ned hvis du har lyst. Lav øvelsen når du føler for det; kig tilbage på de andre gange du har gjort status og se hvad der er sket med dig siden.
Har du nogle gode råd til mig, dig selv eller andre til 2010?

Kommentarer

 1. Jeg vil så lige sige at man ikke skal hoppe i vandpytter i bare tæer i december! :P

  Men dejlig at der intet slankekur agtig noget imellem for syntes at folk ikke snakker om andet i denne tid

  SvarSlet
 2. @ilhja: Hehe, nu var det jo også idéer til 2010, ikke her i december ;) men hvis man sørger for et varmt fodbad bagefter går det nu nok alligevel :-p
  Mht. slankekure, så er det vidst lidt sådan hver år her tæt på jul og nytår. :-D

  SvarSlet
 3. Ja og det er så trættende at høre på. Tror jeg tager mere på ved at høre om slankekure end jeg gør ved at spise -.-' Folk bruger det i hvert fald meget. Og alligevel overfalder de fleste juleslikket

  SvarSlet
 4. @Ilhja: Ja, tror faktisk du har ret *griner* der kommer lige pludselig ekstra fokus på hvad man ikke "må" og derfor er man hele tiden opmærksom på det, så kommer måske i virkeligheden til at tænke mere på det end ellers.

  SvarSlet
 5. Og der har man hele grunden til at jeg ikke kan lide slankekure:P

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag