Julekalender: 11. decemberEndnu en giveaway!!

Denne gang har Lovefilm givet mig muligheden for at tilbyde 2 heldige læsere et gavekort på hver to måneders gratis filmleje.

Lovefilm har over 12.000 titler at vælge imellem på både Blu-ray og DVD. Du får filmene sendt direkte hjem til dig selv og når du har set dem, smider du dem i postkassen (portofrit). I løbet af et par dage modtager du næste sending film. Du vælger selv hvilke film du ønsker at leje ved at lave en ønskeseddel på hjemmesiden.

Jeg har altså 2 gavekort og det betyder at 2 forskellige personer har mulighed for at vinde. Derfor kører denne konkurrence ind til på mandag (14. december) klokken 12:00 så I allesammen får mulighed for at deltage :-D

Reglerne for deltagelse er som følger:
*Du skal være fast læser her på siden :-) - Bliv det ved at klikke på "fast læser" i menuen her til højre.
*Du skal benytte mindst én af nedenstående metoder for deltagelse. - Hver metode du bruger, giver dig et ekstra lod i konkurrencen.
1. Tweet om denne konkurrence og smid linket til dit tweet ind i kommentarerne nedenfor.
2. Kommentér på dette indlæg.
3. Blog om denne konkurrence og smid linket til dit blogindlæg ind i kommentarerne nedenfor.

Husk at ud over denne giveaway, er den giveaway jeg startede i går stadig i gang. Klik på "julekalender" under etiketter eller "JULEKALENDEREN" i topmenuen, for at se låger fra andre dage.


Dagens must-see:
The Santa Clause (1994)
- Det her er én af mine yndlingsjulefilm. Tim Allen spiller hovedrollen, som en skilt familiefar, der bliver forvandlet til julemanden, efter at Tim Allen har gjort den gamle julemand ukampdygtig.

Kommentarer

  1. Årh det kunne da være fedt med gratis film hele januar, når nu man først skal til eksamen den 27... :)Håber du får en fantastisk weekend tøsepigen :) Knuuus

    SvarSlet
  2. ER allerede medlem, og det kan varmt anbefales :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag