Julekalender: 10. decemberGiveaway: Jens Marius og jagten på de forsvunde boksnøgler

I 2001 lavede Jyske Bank et reklamestunt, der blandt andet kom til udtryk ved at de udgav et computerspil ved navnet "Jens Marius & Jagten på de forsvundne boksnøgler", som du udsendte til deres kunder. Spillet er aldrig siden blevet genoptrykt og dette er således en enestående mulighed for at få fat i et fantastisk spil, som mange aldrig kan få adgang til! :-)


Om spillet:
"Hjælp bankdirektør B. Skak med at finde de forsvunde boksnøgler sammen med Jens Marius (red: hunden du ser her til venstre).
Bankdirektør B. Skak er i knibe. På sin halvsene hjemvej fra et muntert møde i Borgerforeningen er den gode direktør blevet frarøvet sin mappe med nøglerne til Jyske Bank. De tarvelige og uartige gerningsmænd er blevet genkendt som en udenlandsk bande, der huserer over hele landet. Da banden føler jorden brænde uder sig, skjuler de mappens indhold forskellige steder i Danmark.
Det er nu din opgave at finde nøglerne, og her får du hjælp af Jens Marius - God jagt!"

- Som nævnt er spillet fra 2001 og produceret til Windows 98 og ME. Jeg har testet spillet i Windows Vista og der kører det perfekt.
Spillet bygger på "Globetrotter" og er rettet mod en bestemt målgruppe, men har mange spændende spørgsmål om Danmark, som også giver udfordring til voksne.

Alle snydekoder til spillet er skrevet ved cdrommen, så hvis man er for utålmodig, kan man unlocke de andre levels.

For at deltage i lodtrækningen skal du være fast læser og benytte dig af én eller flere af følgende metoder (husk jo flere metoder du benytter jo flere "lodder" får du i lodtrækningen).

1. Tweet om denne konkurrence og smid linket til dit tweet ind i kommentarerne nedenfor.
2. Kommentér på dette indlæg.
3. Blog om denne konkurrence og smid linket til dit blogindlæg ind i kommentarerne nedenfor.

Konkurrencen løber indtil klokken 12:00 på lørdag (12. december).

Dagens must-see:

Gremlins (1984)
- Ja, du havde nok ikke troet at denne film handlede om jul vel? Men faktisk er den lille skønne Gizmo en julegave til filmens hovedperson Billy.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag