Jamen det er jo bare lille mig

I går da jeg åbnede min email efter at den havde været slukket hele dagen havde jeg fået over 40 beskeder på Facebook fra folk der ønskede mig tillykke med fødselsdagen. Jeg fik også mange hilsner sidste år, men det der var så fantastisk i år var, at ikke én eneste person "bare" havde skrevet tillykke. Alle havde taget sig tid og skrevet et pa sætninger og en kærlig kommentar. Jeg var så rørt, at jeg lå i en time i sengen og bare var glad - sådan rigtig glad helt ned i tæerne der blev varmet af mine nye hyggesokker jeg lige havde fået i fødselsdagsgave.

Hvor er det fantastisk at så mange mennesker holder af mig og har lyst til at bruge tid på at sende mig en hilsen. Det er lige til at komme i julestemning af! :-D

Kommentarer

  1. Ja det er da en dejlig følelse :D Det er en af de bedre ting facebook fører med sig, at det er lidt nemmere at huske fødselsdage, selv på de personer man ikke lige har så meget kontakt med.

    SvarSlet
  2. @Anja: Ja, det er rigtigt, jeg er selv en padde til at huske fødselsdage, så har ikke noget imod at folk glemmer min og skal bruge en reminder :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag