Det' sørme det sandt december!

I min familie er en regel om at det ikke er december før efter min fødselsdag. Forstået på den måde, at der skal være plads til at fejre min fødselsdag inden der går nisser, julestress og fjernsynsudsendelser i den.I går holdt jeg cupcakefest, hvor omkring 15 dejlige venner havde tid og lyst til at kigge forbi. Det var fantastisk.
Alle havde også gaver med hvilket jeg var overvældet over, da jeg egentlig bare var glad for at de kom.
Jeg har ikke taget billeder af alle mine gaver, men vil vise jer hvad Veninden gav mig.Hun har malet det her smukke maleri til mig, med et af mine yndlingscitater, som vi begge har tilføjet lidt til. På billedet står: "All that we are is a result of what we have ever thought and felt".
- Hvis nogen synes det lyder bekendt, så er det oprindelige citat:
"All that we are is a result of what we have thought"

Vinderen af kalenderlåge 1 konkurrencen
I går udloddede jeg Belle de jours første bog. Lodtrækningen er foretaget sådan at den der først kommenterede på indlæget var nummer 1, den næste nummer 2 osv. Der var 5 der nåede at kommentere på indlægget.
Vinderen blev:

og nummer 3 var Nita!! Så tillykke med det. Jeg har kommenteret på din blog, så du ikke er i tvivl om at du har vundet.

Til jer der endnu ikke har vundet noget, synes jeg I skal skynde jer at scrolle lidt ned her på siden eller trykke på "julekalender" i menuen til højre og åbne dagens låge, for en lille nisse har hvisket at der også der er en konkurrence man kan deltage i.

Kommentarer

Populære opslag