Det er også bedre for tænderne

Nu holder jeg 12 dages slikfri ind til lillejuleaften. Det er jo ikke meget og ikke en tanke om at jeg skal tabe mig eller noget ved det, men jeg nyder bare slik så meget mere, når jeg ikke har spist det i et stykke tid :-)
Derfor, alt det slik jeg får ind i julepakker fra penneveninder osv. bliver gemt i en bunke og så må det med på juleferie hos mor og far *griner*


NB: Der er to giveaways i gang i Julekalenderen

Kommentarer

  1. Hvorfor er juleslik bare så meget bedre end alm. slik???? :)

    SvarSlet
  2. .... Mener bare, du holder ikke en 12 dages pause før du spiser en alm. pose Haribo, vel?!

    SvarSlet
  3. @Nita: Jeg er ikke Haribo-fan *Griner* jeg køber aldrig almindelig Haribo. Jeg er vild med det man har brugt lang tid på at lave: Nougat og Marcipan elsker jeg. Specier er jeg vild med, men er ikke fan af hverken Klejner eller andet underligt folk kan finde på at proppe i sig i juledagenen :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag