5 guys I (used to) fancy

Er blevet tagget af Anja i en tagleg opfundet af Sandra.
Legen går ud på at vise fem fyre jeg plejede at være vild med, så brace yourself, you're in for a surprice :-pDet første det trænede øje vil tænke er nok "Damn, er hun bare totalt in-to gamle mænd". - Og der må jeg jo så nok sige ja. Måske er det min opdragelse, måske har jeg haft for få bedsteforældre i mit liv, eller måske kan jeg bare godt li' at de er gamle til at starte med, så jeg ikke køber katten i sækken :-p
Jeg har dog vist et ungdomsbillede af Sean Connery, for at det ikke skulle blive FOR gammelt alt sammen.

1. Rober Downey Jr. Mr. Crackhead, men han er altså virkelig cute!  Jeg så ham første gang i et Ally Mcbeal afsnit for mange år siden, hvor han endda stillede sig op og sang og så var jeg solgt. Siden har han jo fået rollen som Iron Man og det er frk. tegneserie-fan her virkelig glad for.
2. Sean Connery en af de fyre, som alle jo taler om, enten synes man han er vildt lækker eller også gør man ikke. Jeg falder så i den første kategori :-p
3. Jim Carrey ja, her er vi jo så ovre i en lidt anden kategori. I dag kan han jo nok omtales som en gammel mand, men det var så også "I used to fancy" hehe. Han har måske aldrig været vildt lækker, men hans humor har alligevel fået mig til at sidde og savle dengang da han havde hovedrollen i de der film hvor han var "Pet detective" :-)
4. Jean Luc-Picard som i virkeligheden heder Patrick Stewart er endnu en gammel mand og måske mere et on-going crush, end et jeg kan sige er dødt ud (er faktisk dårlig til at komme i tanker om noget der er dødt ud.. hehe). Han er måske ikke vildt lækker på et stillbillede, men kender man hans figur fra Star Trek - Next Generation (ja, nu blev det VIRKELIG nørdet), og har hørt hans stemme, så tror jeg ikke man kan lade være med at falde for ihvertfald den figur han spiller.
5. Jessie Katsopolis spillet af John Stamos er den sidste. Han er en figur fra "Hænderne Fulde" eller det som på engelsk hedder "Full House" og en jeg virkelig var crazy vild med da jeg var omkring 14 år.

Jeg tagger nu: Nita, Charlotte og Belinda

- Husk, hvis du har misset mit julekalenderindlæg for i dag, så tryk på "Julekalenderen" i topbarren. Der er stadig åbne giveaways.

Kommentarer

  1. Hahaha, ja de er sgu lidt gamle ;-) Men John Stamos, ååååh, han har bare SÅ flot hår i Full House. Han var så meget pæn i forhold til de andre der var med i den serie!

    SvarSlet
  2. @Anja: Ja, de andre mænd i Full House var sq' ikke noget at råbe hurra over :-p

    SvarSlet
  3. Jeg syntes det er et RIGTIG fint bud :D Og jeg er faktisk rigtig enig med dig i mændende - de er fine :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag