The Big Bang Theory


Kender I det når man falder over en tv serie som man bare er fuldstændig vild med og ikke kan få nok af?
Jeg faldt for et stykke tid siden over The Big Bang Theory, som nok kun er sjov hvis man er omgivet af akademikere og sci-fi nørder til daglig.

Mange af de jokes der bliver lavet i serien referer til mit fag eller ingeniørfaget og jeg er flad af grin konstant.
Desværre er serien næsten umulig at få fat i. De har en sæson på cdon, men den er udsolgt, så det er rigtig irriterende :-( Ville ellers ønske mig den i fødselsdagsgave.)

Hovedpersonerne indkluderer (som I kan se på billedet til venstre).
Længst mod højre: Sheldon, der ikke ejer et fragment af social intelligens, men tilgengæld er både autistisk og har de mest syrede snappy comebacks.

Ved siden af står Leonard, som faktisk er ret cute, på sin egen skøre - Frodo agtige måde. Han bor sammen med Sheldon og er ligeså nørdet, dog er han noget mere normal og kan rent faktisk finde ud af de basale regler for omgang med andre mennesker.

Penny bor overfor drengene i lejlighedskomplekset og har ikke kendt dem så længe (hun flytter ind i første sæson). Hun er et ganske almindeligt dødeligt menneske der af en eller anden grund omgås nørderne og stort set aldrig forstår hvad de snakker om. Funny!

Nå, men lige et lille heads up til folk der er ligeså vilde med sindssyg nørdet humor, som mig om at serien bare skal ses! - den kører på kanal 6.
Det vildeste er at selvom figurerne virker enormt karrikerede, så kan jeg sætte navn på folk i min omgangskreds, der virkelig minder om mange af dem og jeg kan (desværre) også se træk af mig selv i nogle af personerne.

Kommentarer

 1. Skal serien være med dansk undertekst.. tænker du måske kan finde uden?..
  Hvor mange sæsoner er der lavet?

  SvarSlet
 2. @Tanja: Nej den behøver ikke være med danske undertekster. - Den er nem nok at finde til download, men kunne godt tænke mig en "fysisk" version til at stille på hylden, i stedet for en jeg kun har på computeren :-)
  Der er lavet et par sæsoner og der kommer stadig nye :-)

  SvarSlet
 3. De er nemlig super gode.. følger også med i dem :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag