Stand-up i lange baner

I går fejrede universitetet 35 års fødselsdag og i den anledning, var der masser af underholdning, som jeg nød i fulde drag.

Programmet så ud som følger:
Christian Fuhlendorff
Elias Ehlers
Omar Marzouk
Thomas Holm (ham med den sang der hedder "Nitten"). Youtube
Tom og Thomas.

- Hold da op, en fed eftermiddag/aften.

Omar Marzouk var især fed, elsker folk der driller ingeniørerne :-p Selvom han godt nok også var ude efter os kvinder.

"Ligeså snart at mænd siger ordet IP-adresser så flygter kvinderne". - Arj come on Omar. Man skal vidst være lidt mere nørdet end det før man skræmmer de fleste kvinder væk.

Min udgave ville være noget længere og måske uden humoristisk punchline:
"Min kæreste har en knap. Altså ikke en fysisk knap på kroppen, men en imaginær knap, der trods sin manglende fysiske eksistens er ALT for virkelig. Jeg kommer ofte til at trykke på den når jeg er træt og ikke tænker mig om. Flere af mine veninder der ikke har mødt ham så mange gange snubler også en gang imellem over knappen og så må vi tage konsekvensen. Det er en nørd-knap! Når man først har trykket på den flyver en strøm af fuldstændigt absurde og sorte ord ud af hans mund og han stopper først når ordene er fuldstændig tømt ud af ham. Når man så efterfølgende spørger hvad det egentlig var han sagde, kan man nogle gange være heldig at få det i menneskeord i stedet. Som oftest er det noget i retning af: Jeg er ved at prøve at lære en robot at gå."

Kommentarer

 1. Kære Linker.
  Da jeg er i gang med at rydde op på min side, er jeg på en rundtur på de sider jeg linker med, for at tjekke om de linker tilbage. Og det gør du jo :)

  Jeg vil også lige bruge muligheden på at gøre dig opmærksom på at jeg er i gang med at lave en julekalender til Lonnies.dk. Har du nogle idéer til hvad DU synes kunne være interessant at se i julekalenderen, er du mere end velkommen til at fortælle mig det :) Du har også mulighed for at få reklame for din side vha. "dagens link" i julekalenderen. For at få denne reklame, skal du lige læse blog-indlægget med navnet "Julekalender links" :)

  Jeg undskylder forstyrret og ønsker dig en rigtig god weekend :)

  Kram Lonnie

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag