Og jeg som elsker kaninfoder :-D

A har inviteret mig på ”kaninfoder” som hun kalder det, hjemme hos sig i aften for at fejre min upcoming fødselsdag, da hun ikke har mulighed for at komme og fejre mig på dagen.
Jeg mødte A for snart 9 år siden vil jeg tro, til en festival. Vi havde fælles bekendte og dengang tænkte jeg nok ikke så meget andet end at ”Hun er da meget sød”, men på den anden side, var vores fælles bekendte noget ældre end mig og jeg så nok derfor mere op til hende end vurderede hende som en ligeværdig og dermed potentiel veninde.

Her mange år efter mødtes vi på universitetet og pludselig er linjerne udviskede. Jeg ved faktisk ikke hvad hun tænkte da hun mødte mig – og om hun kan huske det. Jeg går faktisk og gemmer på meget af sådan noget, har lidt klæbehjerne i den sammenhæng. Må huske at spørge hende i aften.

Forresten, hvis I synes der er for få billeder af mig på min blog, så kan jeg i øvrigt henvise til Tanjas blog. Hun har valgt at bringe op til flere billeder af mig *Griner* Fun fun :-D

Kommentarer

Populære opslag