Min fødselsdag

Til min fødselsdag den 1. december kommer en flok mennesker (omkring 10-12 personer). Da det er en hverdag, er der lagt op til at folk kommer om eftermiddagen og tager hjem igen omkring klokken ti eller halv elleve om aftenen.

I det tidsrum, skal vi have noget mad - jeg forestiller mig en buffet - og det er her, jeg håber I kan komme ind og hjælpe, for jeg elsker at stille op med nye og underlige ting.
Ind til videre er besluttet to slags lidt specielle muffins (opskrifter og billeder kommer næsten med garanti kort efter min fødselsdag), samt karamelliserede æbler med kokos.

Dette er dog alt det søde og vi skal jo også have noget rigtig mad. Det skal være nogle små lækre ting, som man kan spise stående og som kan tåle at stå og så skal det - som sagt, være opfindsomt. Kan huske min mor engang lavede noget med nogle svøbte dadler dyppet i lakridspulver, men skal lige have opskriften af hende.

- Har du prøvet noget der passer på alt det jeg har skrevet, vil jeg super gerne høre det! :-)

Andre forslag, til f.eks. udsmykning, underholdning og drikkevarer er også meget velkomne :-)

Kommentarer

 1. Lige en lille besked via sms før jeg vil sove lidt mere. Natten var okay end til 2 tiden men så kom han ind i seng og sov til 5 tiden. Han er pylret men feberen er faldet :-) virker slet ikke så varm mere så ja end til videre er det jo gode tegn. Vi vil meget gerne afsted i skal bare vide det nok er begrænset hvor meget film og spil der bliver hvis han er utilpas og har han feber vil jeg nok undgå at gå alt for lange ture. Skal jo helst ikke sætte sig på lungerne. Blev vist en lang besked. Jeg skriver igen senere :) kram.

  SvarSlet
 2. Ih sikke mange muligheder der er..

  Altså han har lige pt. ingen feber længere, men han jo ikke på toppen endnu.. Tralala.. elle bælle.. En fredag aften er heller ikke meget vi kan se hinanden.. Men kan godt se vi måske er ude i noget i den stil..

  Hvad føler i for.. og hvis det bliver at i tager her ned.. hvornår kan i så være her? og skal maden så stadig bare stå på den der kedelig lasagne eller ?! og hvor længe gider i være her?.. Det jo os fredag, så man bliver måske os lidt hurtig træt når man har været i skole?..

  Søde Marie.. hvad synes du? hehe.. du kan godt høre jeg ikke ved hvad jeg skal svare..

  Men er så meget på at vi i hvert fald skal ha byttet gaver ansigt mod ansigt.. ellers bliver det godt nok træls at skulle sende :p

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag