Medicinske tilstande hos tegneserie figurer

Jeg sad lige og snakkede med nogen om alle de underlige ting, som tegneseriefigurer fejler og så fandt jeg faktisk et indlæg hvor nogen havde forsøgt at opliste hvad de forskellige tegneseriefigurer fejler.
Her er så lige min udgave af det...Ved ikke lige hvorfor det der "dårlig tandstilling" blev skrevet i grønt.. sorry. Efter at have lavet denne her fik jeg faktisk helt lyst til at opliste alle de tegnefilmsfigurer der har en eller anden form for talefejl, der er jo helt vildt mange! Ret underligt egentlig, men det lader til at være nærmest en nødvendighed. Prøv bare at tænk på dine fem yndlingsfigurer, de fleste taler garanteret virkelig underligt!..

Forresten sidder jeg lige og tænker på følgende sygdomme, som ikke kom med på billedet ovenfor:
Homer Simpson - Fedme (til Olivias modsætning)
Anders And - Ekstremt klodsethed (når det er så ekstremt må det da være en sygdom?!)
Kusko - Narcissisme
Grisling - Mindreværdskomplekser

... og man kunne vel blive ved, ikke?


Kommentarer

  1. LOOOOOL ja dénhavde jeg fandme godnok ikke tænkt! Thumbs up! Ikke underligt netop de emner er så tabu-belagte i vores hverdag..

    SvarSlet
  2. Jeg er ikke helt enig med dig i Æsel og narkolepsi. Men der er mange som har en eller anden fejl.

    Men kan ikke lige komme på noget som mine yndlingsfejler men ser også mere japanske tegneserier end amerikanske.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag