Julegavekøb

Så er der købt en stor stak julegaver i dag. Er stolt af Henrik og jeg for vi havde en af de hyggeligste dage vi har haft længe og vi købte nogle billige og lækre gaver til folk :-)
- Det fede ved at købe gaver nu er at tingene stadig er temmeligt billige og folk ikke går amok over at tosse rundt og flå ting ned fra hylderne fordi de er stressede.

Kan selvfølgelig ikke skrive hvad jeg har købt eller hvor jeg har handlet da flere af dem jeg køber gaver til læser ivrigt med her :-p

I aften skulle jeg have været i biffen med en veninde og derefter på et kulturhus der hedder 1000fryd og drikke en kop fair trade te eller noget, men jeg har det lidt skidt og da flere tæt i min omgangskreds er ret syge, har jeg bestemt at blive hjemme og forsøge at tage virussen i opløbet: Bare det ikke er H1N1 :-p

Kommentarer

  1. Da ikke godt hvis du os skal til at være syg :( Ih hvor falder al den sygdom bare utrolig dårligt ind i vores weekend sammen!

    SvarSlet
  2. Tja har stadig feber.. men er stadig de 38-38,5.. så den stiger da ikke.. Må bare gerne snart falde.. For han er godt nok lidt af et pyldre gøj når han har det sådan..

    Hvordan står det til med dig?

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag