Flashing my fridge

Opfordret af Anja vil jeg vise mit køleskab frem. På denne tid af måneden er det rimelig tomt. Til gengæld er skufferne med tørvarer og min fryser rimeligt fulde, så I får lov til at kigge lidt i mine skuffer også.


Har normalt ikke så mange grøntssager i køleskabet, de bliver holdt udenfor. Tomaterne er kun i køleskabet fordi jeg har så mange ligenu at jeg ike kan nå at spise dem inden de bliver dårlige ellers. - Men som sagt, temmelig tomt.Ikke meget i den dør.. hehe.

Men så skal du bare se min øverste skuffe:Her er meget. Blandt andet: Nudler, linser, brune ris, pinjekerner, rosiner, salt, mangochutny, lakseretter, crüsli, rugmel, rødløg, fuldkornspasta, muslinger, couscous, bulgur og flormelis.Her er: hvedemel, groft salt (ja, vi har altid to eller tre slags salt), bagekartofler, brødblanding, dåsesupper, honning, torskerogn (ad), tun i vand og kokosmel.

Har også andre skabe med mad i, men synes det var helt vildt med alle de fotografier.
Håber I nød turen rundt i mit køleskab og mine skuffer.

Kommentarer

 1. Synes bestemt ikke dine skabe og køleskab er tomme...
  Så skal du ikke se mit..
  Jeg har sprut, øl og vin i mit.. og så lidt brød og pålæg! Hehe..

  SvarSlet
 2. Åh, det var da sødt sagt af dig Marie! <3

  Bliver total smigret nu! Hehe.. Ser nu ikke mig selv som sådan én.
  Er nu bare stadig Jenni! =D

  I snakkede måske også længe?

  SvarSlet
 3. Hihi, skulle lige til at skrive det var godt du havde dine skuffer med en masse fyld i, men så så jeg hvad Jenni har skrevet. Mit køleskab er jo proppet iforhold til. Hehe

  SvarSlet
 4. @Jenni: Ja, de var der vidst i en times tid, tror jeg så det var hyggeligt og så snakkede vi vidst også et kvarters tid efter de havde slukket båndoptageren :-)

  @Anja: Ja der er ikke meget at komme efter i køleskabet pt. :-S Men vi har også købt en milliard julegaver i denne måened hehe.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag