17. november

Øv, jeg er syg. Det er længe siden jeg har følt mig så vag. Det gik ellers meget godt da jeg stod op i morges med at tage et bad, hive i noget af mit nye lækre tøj :-) og gøre mig klar til at komme af sted, men ca. en halv time inden jeg skulle køre begyndte mit hoved at brænde - vild feber på vej op :-(
Har nu lavet ingenting hele dagen; sovet og kigget lidt på skærmen her, men ikke meget, for har ikke rigtig kunnet overskue at kigge på den i længere perioder... Derfor også dette forholdsvist korte blogindlæg. Har fået uofficielt aftalt med Belinda at hende og jeg tager torsdag i UniqueQ's sammen. Det kunne være sjovt at lave nogle videoblogs med samme tema eller klippet sammen, så der er allerede lagt i ovnen til meget sjov i 2010.

Kommentarer

 1. Hej søde..

  Tak for sidst.. Super hyggelig weekend..
  Træls du er blevet syg..

  Jeg er bare rigtig øv fortiden.. Thomas har laaange dage så står selv med en dreng der er vil pylret og ikke vil spise.. :( Sådan plejer han jo ikke at være.. ved ikke om han måske har nogle tænder på vej eller hvad der lige sker..

  God bedring...

  Kram

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag