Smil

Hvor mange har du smilet til i dag? Du har ikke tænkt over det vel?
Jeg har prøvet at tælle efter. Fra jeg stod op i morgen, tog toget fra Århus banegård til Aalborg, stod på bussen, kørte hjem, tog på uni og trillede på cyklen hjem igen. 35 fremmede mennesker fik et smil af mig. - Og ved du hvad? 33 af dem smilede igen.
Nu kunne jeg selvfølgelig bruge denne blog på at hænge mig i de to der ikke formåede at bevæge deres mundvige den lille milimeter det kræver, for at gengælde et smil, men det har jeg faktisk ikke lyst til at spille tastetryk eller tanker på.

Da jeg var mindre, samlede jeg på digte i en poesibog og et af dem kan jeg stadig udenad i dag (er ikke sikker på om jeg måske kun kan huske en forkortet udgave, eller om det er det hele, men her kommer det):

Smiling is contacious
You catch it like the flu
When someone smiled at me today
I started smiling to
I passed around the corner
And someone saw my grin
When he smiled I realized
I'd passed it on to him

So if you see a smile begin
Don't leave it undetected
Let's start an epedemic quick
And get the world infected
Med de kloge ord, vil jeg slutte for nu og takke de 33 fremmede mennesker, der indtil videre har smilet til mig i dag - helt uden nogen grund, bare fordi de kunne :-)

Kommentarer

Populære opslag