Pludselig "fri-dag".

En SMS fra uni om at vores underviser er syg gav mig pludselig en "fri-dag". Selvfølgelig i gåseøjne, da jeg er i gang med projekt og derfor skal skrive noget teori til det :-)
Jeg er godt i gang med en spændende teori af Edgar H. Schein, der skriver om "Organisationskultur". I morgen er ellers første hele dag hvor jeg skal sidde på uni sammen med gruppen og lave projekt, bliver spændende, da vi skal have lavet vores interviewguide. - Vi skal ned i en virksomhed og lave interviews i slutningen af uge 44 (næste uge).

I eftermiddag skal jeg til møde i Café-du-ve' for vi har vores store Oktoberfest på fredag, så de sidste ting skal lige på plads. Ellers står dagen nok på at lave noget UniqueQ film, vaske lidt op og smide nogle ting til salg efterhånden som jeg får gravet mig igennem bunkerne. - Der kommer nok også en giveaway op på siden her i løbet af i dag, så stay tuned.

Ha' en dejlig mandag!

Kommentarer

Populære opslag