Ønsker og indkøb

Jeg får købt og ønsket mig nogle ting for tiden.
Efteråret er virkelig landet her i Nordjylland og når jeg lufter hunden er hun enten ved at blæse væk eller ved at dø af kulde pga. regnvejret. Jeg har ikke mulighed for at købe en tøjringspæl eller et blylod til at holde hende nede så jeg har i stedet i dag bestilt en jakke på nettet.

Ønskerne handler mest om at jeg skal flytte pr. 1. januar. - I egen lejlighed og derfor ønsker jeg mig alt fra viskestykker til nye tekrus.

Kommentarer

  1. [Copy Pasted] Hej.. Er lige på en lille rundtur i mine linkere (jer) og vil da lige lade jer vide, at min blog nu er på både dansk og engelsk.. Ville elske hvis I gad sprede nyheden (Hvis I da mener jeg fortjener det.. (; Hehe..) - Hygge.. Kramz GiZmo.. | Hi.. I'm n a little tour around my linkpartners (you) and I'll just let you know that my blog now is in both Danish and English now.. Would love if you'd spread the news (If you think I deserve it.. (; Hehe..) - Bye.. Hugs GiZmo.. [/Copy Pasted]

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag