Kommunikationstræning

*Gys*
I starten af næste uge, skal jeg filmes på uni. Det skal undersøges hvor god jeg er til at holde oplæg med fagligt indhold og så skal jeg have feedback på det.
Jeg skal tale i ikke mindre end 10 minutter!!
Jeg har altså ikke en idé om hvordan jeg skal stå og kævle løs om noget fagligt relevant i 10 minutter. (To gange endda).
Har ikke nogen plan om at skulle undervise.

"Begge oplæg skal være faglige. Et fagligt oplæg betyder, at det ikke skal være et oplæg, hvor du fortæller om din sidste fest, nye lejlighed, skitur, kæreste el.lign (med mindre det er som afsæt for at få et fagligt budskab igennem)Det ene oplæg opfordrer vi til er et kommunikationsfagligt oplæg, dvs med et kommunikationsfagligt indhold, eksempelvis den teori og praksis vi beskæftiger os med på kommunikationsuddannelsen.


Det andet oplæg opfordrer vi til drejer sig om noget, du som studerende på anden vis har et forhold til, dvs et oplæg med et fagligt (men ikke nødvendigvis kommunikationsfagligt) indhold. Her er der frit valg på alle (dine) hylder: dansk, musik, sport, antropologi, kunst mm. Du skal blot gøre dig klar hvad det er for et faglígt budskab du gerne vil have igennem til målgruppen (dvs dine medstuderende)."

Hmm.. det er vidst bare noget der skal overståes, så jeg kan få de ECTS-point og komme videre.

Kommentarer

Populære opslag