Græsslåmaskinehår

Stødte ind i en kammerat i dag. Eller, måske nærmere en bekendt. Han er skøn, så ville ønske vi var kammerater, men så er der alt det der med at skulle opbygge noget og efterfølgende holde kontakten ved lige. Næh du, det er sku' nemmere at være bundet til så få som muligt ;-)

På vej ud af en rulledør (hedder de det de der døre, som snorer rundt?), smiler han til mig og siger:
"Hold da op, du er da godt nok blevet plysset". Bare det. Ikke noget udråbstegn, nedadvendte mundvige, vringen på næsen eller andet at gå efter..
- Og hvad skulle det så lige betyde?

a) Damnit girl, hvad fanden er der sket for dig, der er nogen der har lagt en gammel kragerede på dit hoved
b) Ville lige orientere dig om, såfremt du ikke selv har opdaget det, at dit hår er betragteligt kortere end sidst jeg så dig.

Eller måske mente han ligefrem at det var pænt? Ved dog ikke hvordan det skal kunne tolkes ud af den sætning. Jeg hælder mest til b, da han for det første ikke er typen der ville sige "Damnit girl" og for det andet som sagt er rigtig skøn, så jeg lader tvivlen komme ham til gode.

Responderede, mens jeg kækt skubbede til glasdøren og undgik at stikke støvlernes høje hæl ned i gummirillerne i gulvet:
"Ja, jeg har været i nærkontakt med en græsslåmaskine".

WHAT? Hvorfor sagde jeg det? Jeg synes jo selv at mit nye hår er rigtig fedt og er glad for det - og han fornærmede mig jo på ingen vis (ihvertfald ikke direkte), så hvorfor havde jeg lige behov for at dække mig endnu mere ind bag ved sådan en åndssvag kommentar? Ja, jeg spørger bare.

Kommentarer

  1. Wee det virker ! :D :D
    Frustrerende ikke at har kunne kommenter din blog :p

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag