28. oktober

Pyha, jeg synes godt nok det er træls at det skal være så mørkt, når jeg står op. Jeg er slet ikke vant til at være så tidligt i gang (stod op klokken 7). For et par år siden havde jeg ikke syntes at det var tidligt, men det er utroligt hvad man kan blive vænnet til af at gå på et humanistisk studie.
I dag gider jeg virkelig ikke, men skal op og have virksomhedsøkonomi.
Heldigvis har jeg lavet ihvertfald den ene opgave, så jeg ikke skal bruge en masse tid på at lave den oppe på uni. Jeg har fri igen allerede klokken 12, så egentlig har jeg ikke noget at brokke mig over, da det jo er en kort arbejdsdag.

I morgen tidlig, tager min gruppe og jeg afsted til Horsens for at interviewe lederne af den virksomhed vi arbejder sammen med på dette semester. Vi skal overnatte hos mine forældre da vi skal interviewe nogle medarbejdere om fredagen.
Jeg bliver i Horsens, for min mor har fødselsdag på søndag den 1. november - og apropos det; Nu kommer der snart SU! :-)

Kommentarer

Populære opslag