22. oktober

Her til aften står køkkenet på den anden ende. Aldrig så snart havde jeg gjort hele køkkenet rent - og det var altså ikke bare sådan "Bo-bedre-pynte-rodet", det var nærmere "Shrek-synes-her-er-for-klamt-at-være" rodet og beskidt. Så efter en ordentlig opvask smilede jeg og nød det fine køkken en halv times tid, inden jeg gik i gang med at rode det til igen.

I morgen er der Oktoberfest på uni. Jeg er garderobeansvarlig (man kunne også kalde det så mange andre mindre flatterende ting, men lad nu det ligge) og derfor har jeg "arbejdsdag" fra 10 - 22 i morgen.
Dertil kommer oprydning og vild fest bagefter.
Der skal selvfølgelig noget brændstof til at holde én i gang i så mange timer, så jeg har bagt sandwichboller (argh, nu skal jeg passe på at fødevarerministeren ikke kommer efter mig), stegt frikadeller, kogt æg og lavet rødkål.

Rødkålen er godt nok til min aftensmad, som lige er blevet slugt med stort velbehag :-)

Pyha, det stakkels køkken er nu næsten tilbage ved Status Quo - glæder mig nogen gange til jeg får en mindre lejlighed, hvor der er mindre plads til at rode, kan være det øger selvdisciplinen lidt.

Kommentarer

 1. Haha, ja det må man sige..
  Jeg har ikke været rundt på min "blog-tur" endnu, så jeg havde set hendes blog.. Men det er sgu en smule uhyggeligt synes jeg ;P

  SvarSlet
 2. Man kan nu os rode i et lille køkken.. :p Den gamle lejliged var køkkenet mindre end det badeværelse vi har nu eller måske på samme størrelse.. Og jeg elsker at have mere plads at rode på nu :D Men hader at gøre det rent.. ;)

  Lige hurtig spørgs.. vi blevet enig om et beløb til julegave ??

  SvarSlet
 3. Jeg tjekker min gb for lidt :p først set din besked nu.
  Men mon ikke vi kan finde ud af det? Spørgsmålet er vel bare mere om mændende kan finde ud af noget :p

  SvarSlet
 4. Tak ;)

  Tænker 150-200,- afhængig af hvad man lige falder over?

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag