21. oktober 2009

I nyhederne her til aften snakkes der om hvordan butikker der ser en "mistænkelig person", ringer til deres kollegaer i andre butikker og advarer dem om den mistænkelige person, ved blandt andet at give et signalement af personen.

Èn af de interviewede sagde i Nyhederne på TV2 klokken 18:00 at han f.eks. opfattede nogen som mistænkelig, hvis han ikke lige kunne få øjenkontakt med dem.
Politiet udtaler sig positivt omkring butikkernes "telefonliste", men jeg er ikke så positiv.

Hvis jeg en dag er ude og handle i H&M eller hvor det nu kan være og er træt eller stresset er det da ikke sikkert at jeg husker at kigge ekspedienten i øjnene længe nok til at han ikke opfatter mig som værende mistænkelig. Når jeg så forlader butikken har jeg ikke lyst til at ekspedienten skal gribe knoglen og ringe til halvdelen af byen for at fortælle hvem jeg er, hvordan mit hår sidder og at jeg er en potentiel tyv.
Det er da mega ubehageligt! Ikke mindst, hvis man skal i mere end én butik og derfor vil blive overvåget i alle de følgende butikker. Nasty!

Kommentarer

  1. Arj det lyder sgu også lidt underligt. I min tid som Netto pige har jeg da oplevet rigtig mange kunder der ikke gad øjenkontakt, men har da aldrig mistænkt dem for tyveri!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag