11. oktober - Aften

Har været i KBH i dag. Min storebror bliver 24 i næste uge. Vi holdt rigtig fødselsdag med varm kakao, boller, lagkage og chokoladekage. Der var også hjemmelavet æblekage og saltede nødder.
- Der var købt ind og bagt til 10. Vi var 6... prust støn!

On another note er sofaen solgt! Var i IKEA i lørdags for at få overblik over hvor mange penge jeg skal bruge for at få møbleret den nye lejlighed så den bliver drømmeskøn. Kommer til at koste omkring 10.000kr, så der bliver flere ting det næste stykke tid der skal sælges. Er ikke frisk på at låne en masse penge til at flytte for. Har heldigvis fået mulighed for at sælge noget superbilligt tøj for Merrytime, så kan være der bliver blogget lidt om det i fremtiden - ved ikke om jeg holder det offline eller om der kommer noget her.

Sidder nu og ser Forbrydelsen. Uhyggeligt at en hel nation kan samles omkring én kvinde hvis modesans kan balancere på et knappenålshoved. - Jeg forstår stadig ikke at følge med, men hjernedød underholdning er bonus!

Fik et par nye hals- og tørklæder af svigerinden. Èn kvindes skrald en anden kvindens guld.. :-) Dejligt at få pimpet lidt op i efterårsgarderoben.

Kommentarer

Populære opslag